Sebkezelés

Bejelentkezés kizárólag telefonon: +3630/483-5938

A leggyakoribb nem vagy nehezen gyógyuló sebek a lábszárfekély (ulcus cruris), a cukorbetegség (diabetes) miatt kialakult sebek, a felfekvések és a bármi más okok miatt, pl. műtétek után fennmaradt sebek. 

Ha Ön sebbel él, akkor gyógyulása érdekében biztosan megfordult már számos intézményben. Ha sebe továbbra sem gyógyult meg, szívesen állunk rendelkezésére speciálisan Önre és a sebére szabott gyógykezelés-therapiánkkal.

Kezeléseink során feltárjuk a seb kialakulásának tényleges okát, eszközeinkkel megtisztíjuk sebét, majd a legmegfelelőbb, legmodernebb kötszerrel látjuk el a sebet, és megtanítjuk Önt arra, hogyan kezelje a továbbiakban önállóan otthon a következő találkozásunkig.

Szükség esetén, más kollégák bevonásával szakmai konzíliumot is tudunk biztosítani.

Szemléletünk, melyet sok éves gyakorlat és folyamtos képzés igazolt, az, hogy a krónikus sebek nagy többsége megfelelő, kitartó és türelmes kezeléssel meggyógyítható, és  a gyógyult állapot jó eséllyel fenntartható. Ehhez nyújtunk maximális segítséget nagy gyakorlattal a mai legmodernebb kötszereket jól ismerő kollégánk segítségével, aki sebkezelési bizonyítvánnyal és felsőfokú egészségügyi végezettséggel is rendelkezik.