Kéz- és lábizzadás

A kézizzadás és lábizzadás gyakori probléma. Rendelésünkön először bőrgyógyászati vizsgálatot javasolunk, ahol megbeszéljük, hogy szükség van-e kivizsgálásra, és javaslatot teszünk a kezelésre. (ha készüléket bérel, akkor ennek a konzultációnak a díja csak 2e Ft). Enyhe esetben ecsetelőkkel is megfelelő eredmény érhető el. Középsúlyos esetben lehetőség van iontoforézis kezelésre (“csapvíz iontoforézis”).
A hiperhidrózis gép megvásárolható klinikánkon, érdeklődjön a részletekről telefonon.

 

 

A kezelés menete

iontoforézis készülék

Az iontoforézis kezelés maga nagyon egyszerű: a páciens a készülék két vízzel teli táljába helyezi a kezét vagy lábát, és néhány percig ott tartja, miközben a vízen át alacsony erősségű áram folyik. A kezelés intenzitását úgy kell beállítani, hogy az áramot ne lehessen érezni, legfeljebb enyhe bizsergést. A félidőben az áram iránya megváltozik, ez esetleg érezhető, de nem kellemetlen érzés. Pacemaker, vagy a szervezetbe beépített egyéb fém tárgyak, terhesség esetén nem végezhető a kezelés.

A részletek iránt kérjük, érdeklődjön telefonon: 30/483-5938, hétköznap 10-18 között, illetve rendelési időben. Előzetes egyeztetés után a készülék átvehető az Antemed Poliklinikán vagy futárral szállítható.

Többen vállalták, hogy megosztják tapasztalataikat

Egy fiatal férfi páciensünk naplót vezetett tapasztalatairól. Rendkívül tanulságos írása itt olvasható

Levente vállalta, hogy videón is elmondja a tapasztalatait, hátha tud segíteni vele sorstársainak.: